Henny Vermeijs

Music Designer, Conceptontwikkelaar

Live Performances & DJ (2)

 

DJ_Henny_377_KB.jpg

 Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe site, januari 2023

Genre:

Lounge, dance. swing, Top 40, alternatief, multi cult, trendy, spirit, design, all round, jaren 50 t/m heden

 

Ervaring vanaf: de jaren 60 -tig

 

van rustig tot dance
voor o.a verjaardagen, bruiloften, (trendy)evenementen, openingen, boekpresentaties, sfeersituaties, (trendy) spirituele (dance)manifestaties, alternatieve (trouw-verbindings)rituelen, multiculturele / alternatieve manifestaties, Art-Design, Fashion expo's/manifestaties, Dance Events, modeshows, vrouwen-feministische manifestaties/evenementen, etc.

Playlisten op maat:
- achtergrondsmuziek vieringen, o.a. verjaardag 80 jaar t/m jonger
- exclusisieve playlisten voor o.a. exclusieve restaurants, hotels,
  gebouwen, Art gallery

 Ervaring vanaf: de jaren 60 -tig


 2017 - 2020
 Tour door Belgie
 Asia meets Europe                              Organisator Istimewa Events (NL)
 Internationale Belevings Events          Organisator Fiesta Europa ( BEL)

Te koop aangeboden:
Verzamelingen op mp3:
jaren 50, 60, 70, 80 90 t/m heden
Hitzones tot op heden
Soulnummers
Blues
etc.

Feest tachtig jarige:

Ongelooflijk....

Gisteren de muziek verzorgd tijdens het feest van mijn zus. Zij is 80 jaar geworden. Wat een feest was. Vooraf had ik een playlist gemaakt. Met aanvullingen van mijn jarige zus, mijn andere zus, Sonja, mijn neef en andere familieleden. Zo groeide de playlist meer en meer. Zo apart. De playlist begon met Wooden Heart van Elvis Presley, want die moest er persé in en Ramona natuurlijk van de Blue Diamonds, en Trini Lopez, If I had a Hammer, én het lied van het Ginneke Breda, gelukkig hielp mijn neef hierbij; hij wist het te vinden, en via mijn andere zus o.a.Freddy Quinn, Jungen komm bald wieder etc etc. Het werd een lange lijst met ook nog een deel 2 en 3. Want er moesten ook wat moderne muziek in van de jarige, want de leeftijd van alle gasten was van 2 tot in de 80. Haha. Nou laat dat maar aan mij over. Ik had een playlist die ik zo af kon draaien plus 2 met nummers dat ik in kon spelen op het moment. Ik had al zo’n voorgevoel (de dagen ervoor) welke kant het op zou gaan, En dat gebeurde ook.
Ooit begon mijn DJ carrière op éen van de feestjes van mijn broer, óok met o.a. Ramona., maar ook rock & roll, de beatles en de Stones, Bob Dylan. Ik was toen 15. Nu, meer dan 50 jaar verder heb ik een enorme (brede)kennis van muziek en DJ ervaring opgedaan. Aanvoelen wat wanneer te draaien is ook heel belangrijk. Ook dát is mij toevertrouwd. Immer wieder. Ik kwam er achter dat alleen een playlist afspelen niet genoeg was. Ik moest toch inspelen op het moment. En dat heb ik gedaan. En het werd 1 groot feest, met zelfs een polonaise, maar ook lekker dansen en rustige muziek tijdens het lopend buffet. Ook kwamen er verzoekjes vanuit de familie/vrienden/jongeren.

Voor mij was het een try out. Niet mijn DJ apparatuur mee, maar alleen een telefoon met hierop  de playlisten aangesloten op de geluidsapparatuur van het café plus WiFi. Mijn neef had gezorgd voor het bijpassende snoertje en hielp bij de aansluiting. Het ging allemaal perfect. En het was 1 groot feest voor mijn zus, haar kinderen, kleinzoon, familie en vrienden. Ik geniet nog na en ben nog verbaasd dat dit allemaal kon via mijn 06!. Ongelooflijk!
En ik viel totaal niet op.
I.v.m. privacy plaats ik geen foto’s / filmpjes.
Wel heeft een aangetrouwde nicht een video geplaatst op FB als reactie op mijn schrijven d.d.
13 februari 2023
With Love Henny

Enkele reacties: